ANA NH 0210, Frankfurt - Tokyo, äntligen är det dags för den spännande första Gourmet resan med helt okända människor, normalt åker jag med kockar, sommelierer från Sveriges mer välrenomerade resatauranger till Japan och dess fantastiska matupplevelser. Nu ska "oskulden" tas med "foodies" från olika delat av Sverige och Norge. Det visar sig redan när vi möter upp på Frankfurts flygplats att förväntningarna och intresset mellan "proffs" och "amatörer" är lika stort, så gränserna är hårfina. Efter 10 timmars flyg med "lite mat & dryck" ombord, landar vi på Narita i Tokyo med höga förväntningar. Två timmar senare checkar vi in på Keio Plaza hotel i Shinjuku och beger oss efter en snabb dusch till den fantastiska Izakayan Yuian på 52 våningen i Sumitomo building. En 9 rätters middag med genomgång av veckans program med sake i skön harmoni tar all tid, så kameran förblir nästan oanvänd. Aldrig har ordet "oyasuminasai" (godnatt) känts skönare att säga.
ANA NH 0210, Frankfurt - Tokyo
Keio Plaza Hotel
Sumitomo Building
Izakaya Yuian
tisdag, september 22, 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar