fredag, september 25, 2009

Gourmet Resan Japan Dag 4

Ohayogozaimasu, vilken god morgon att stå på balkongen och titta ut över Pacific Ocean och se solen smeka Japans östkust. Frukost i Japan är inte som hemma, men Lena angrep sin Natto med stor iver och det var dödstyst i hela frukostmatsalen tills hon utbrister "oishii", förmodligen den enda västerlänning som gillar dessa fermentearade sojabönor. Efter ett morgon bad i de varmna källorna, lite shopping i butiken och en liten promenad i området var det dags att lämna denna oas för att ta Hitachi Super Express tillbaka till Tokyo och en lunch på ett annat av mina favorit "hak". Tsuna Hachi Rin Tempura i Shinjuku, ett ställe där man sitter direkt vid disken framför kockarna som tillagar den mest rykande färska tempura du kan tänka dig. Mums !!! Efter lite shopping på egen hand samlades vi i foajen för att ta oss genom den ljumma kvällen till Roppongi med dess nattliv och middag på Gonpachi med Yakitori och andra grillade kycklingdelar, öl och sake i ansenlig utskänkning som brukligt, mer avslöjar jag inte.....


Izura Kanko Onsen


Onsen


Frukost





Lena gillar natto "oishii"


Butiken








Hitachi Super Express


Tsunahachi Rin Tempura








Lost in Translation


Gonpachi


Tebazaki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar