ANA NH 0210,
Frankfurt -
Tokyo, äntligen är det dags för den spännande första
Gourmet resan med helt okända människor, normalt åker jag med kockar, sommelierer från Sveriges mer välrenomerade resatauranger till Japan och dess fantastiska matupplevelser. Nu ska "oskulden" tas med "foodies" från olika delat av
Sverige och
Norge. Det visar sig redan när vi möter upp på
Frankfurts flygplats att förväntningarna och intresset mellan
"proffs" och
"amatörer" är lika stort, så gränserna är hårfina. Efter 10 timmars flyg med "lite mat & dryck" ombord, landar vi på
Narita i
Tokyo med höga förväntningar. Två timmar senare checkar vi in på
Keio Plaza hotel i
Shinjuku och beger oss efter en snabb dusch till den fantastiska
Izakayan Yuian på
52 våningen i
Sumitomo building. En
9 rätters middag med genomgång av veckans program med
sake i skön harmoni tar all tid, så kameran förblir nästan oanvänd. Aldrig har ordet
"oyasuminasai" (godnatt) känts skönare att säga.
ANA NH 0210,
Frankfurt -
Tokyo




Keio Plaza Hotel


Sumitomo Building

Izakaya Yuian

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar