Ohayogozaimasu, vilken god morgon att stå på balkongen och titta ut över
Pacific Ocean och se solen smeka Japans östkust. Frukost i Japan är inte som hemma, men
Lena angrep sin
Natto med stor iver och det var dödstyst i hela frukostmatsalen tills hon utbrister
"oishii", förmodligen den enda västerlänning som gillar dessa fermentearade sojabönor. Efter ett morgon bad i de varmna källorna, lite shopping i butiken och en liten promenad i området var det dags att lämna denna oas för att ta
Hitachi Super Express tillbaka till
Tokyo och en lunch på ett annat av mina favorit "hak".
Tsuna Hachi Rin Tempura i Shinjuku, ett ställe där man sitter direkt vid disken framför kockarna som tillagar den mest rykande färska tempura du kan tänka dig. Mums !!! Efter lite shopping på egen hand samlades vi i foajen för att ta oss genom den ljumma kvällen till
Roppongi med dess nattliv och middag på
Gonpachi med
Yakitori och andra grillade kycklingdelar, öl och sake i ansenlig utskänkning som brukligt, mer avslöjar jag inte.....

Izura Kanko Onsen

Onsen

Frukost


Lena gillar natto "oishii"

Butiken



Hitachi Super Express

Tsunahachi Rin Tempura



Lost in Translation

Gonpachi

Tebazaki
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar